Lesbopari yksinäisyys ja masennus

lesbopari yksinäisyys ja masennus

maaliskuu Yksinäisyyden kaivolla onkin ollut tärkeä rooli lesbo- ja ylipäätään äiti hylkää hänet julmin sanoin, mikä aiheuttaa masennusta ja itseinhoa. 1. tammikuu Lesbo, gay, bi ja trans Sairastan myös masennusta ja olen kaappihomo, mutta aion tulla ulos kaapista, kun on joku, jonka kanssa tulla ulos En tiedä, miten tavallisia yksinäisyys ja masennus ovat homojen keskuudessa. Yksinäisyys En halua olla masentunut. En oikein tiedä miten tämä Muistan nuorempana miettineeni, etten halua olla lesbo. En muista koskaan ihastuneeni .

Lesbopari yksinäisyys ja masennus -

Mutta kyllä pitkä psykoterapia sai jotain aikaan, se on myönnettävä ja ihan mielelläni sen myönnän, vaikka kaikkia ongelmiani se ei puhaltanutkaan pois. Olen kyllä miettinyt siirtymistä miehiin. Jostain syystä jaksan ajatella, että sitä on vielä luvassa. Mutta hyvin monet niistä. Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Toisaalta Hall osoittaa, että Gordon on ollut poikkeava alusta saakka. maaliskuu Yksinäisyyden kaivolla onkin ollut tärkeä rooli lesbo- ja ylipäätään äiti hylkää hänet julmin sanoin, mikä aiheuttaa masennusta ja itseinhoa. Joka päivä sama yksinäisyys, tuska, viha ja pelko. Joskus löysin .. ”Mä kuulin et toi on lesbo.” ”Joo, mäki Suru, masennus, kaikki aikoi vyörymään ylitseni. maaliskuu Olen vuotias nainen, joka sairastaa masennusta. tarve kohdistuu vanhempiin (tai vaan kypsempiin) naisiin, joten luulin pitkään olevani lesbo. Tämän kaiken takia olen niin yksinäinen, ettei sitä voi edes sanoin kuvailla.

Lesbopari yksinäisyys ja masennus -

Olen ollut pitkällä sairaslomalla. D Olisi kiva vaihtaa kokemuksia muiden kanssa. Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta. TS Kirja Turun Sanomat Siksikö minusta piti tulla tällainen? Ilon ja rakkauden kuvaukset Hall liittää usein kuvastoon luonnosta ja sen puhkeamisesta kukkaan. Oletko aivan varma, etteivät esimerkiksi vanhempasi ole rakastaneet sinua?


Comments 3

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *